IMPEL Logo

FN's 26. partskonference om klimaændringer (COP26) i Glasgow

16 Nov, 2021

Det Forenede Kongerige var vært for FN's 26. partskonference om klimaændringer (COP26) i Glasgow fra den 31. oktober til den 12. november 2021. COP26-topmødet bragte parterne sammen for at fremskynde indsatsen for at nå målene i Parisaftalen og FN's rammekonvention om klimaændringer.

Den 10. november afholdt det tyrkiske ministerium for miljø, urbanisering og klimaændringer et sideevent om ‘fremtidige virkninger af klimaændringspolitikken på miljøinspektioner i Tyrkiet’;.

Simon Bingham fra det skotske miljøagentur (SEPA) og UK National IMPEL Coordinator  gav en præsentation om ‘Changing the Rules of Engagement’;.

‘Miljøreguleringsmyndighederne har en klar rolle at spille for at beskytte planeten, støtte lokalsamfundene og muliggøre en overgang til en grøn økonomi. Vi er nødt til at tilpasse os nu!’

Mr Bingham gav også oplysninger om IMPEL Climate Umbrella Project, der startede i 2021 og arbejder på dette område for at støtte reguleringsmyndighederne i deres overgang.

Sideeventet fortsatte med præsentationer fra professor Erdem Gorgun fra Istanbuls tekniske universitet og Pinar Ece Karac fra det tyrkiske ministerium for miljø, urbanisering og klimaændringer.

Prof. Gorgun præsenterede projektet om styrkelse af miljøinspektionskapaciteten i Marmara Sea Basin – Tyrkiet.

M Fru Karac gav oplysninger om den nye udvikling i Tyrkiet og præsenterede inspektionsaktiviteterne i forbindelse med klimaændringernes virkninger.

Sideeventet kan ses her.

Subscribe to our newsletter