IMPEL Logo

Конференцијата 4 Networks започнува утре!

27 Sep, 2023

Речиси е време првата конференција на 4 мрежи да се одржи лично од 2017 година! Настанот започнува утре и собира над 400 учесници од релевантните органи и членови на 4-те мрежи, IMPEL, EUFJE, ENPE и EnviCrimeNet. Целта на конференцијата е да се дебатира за заедничките напори за борба против еколошкиот криминал.

За ажурирања во живо следете не на Twitter (X) и Facebook!

Subscribe to our newsletter